Jobb hos oss

Jobb hos oss

Som mekaniker i Vestfold Elektro-Diesel vil hovedoppgaven være å arbeide på diesel-verkstedet. Dette inkluderer vedlikehold, reparasjoner og overhalinger av diesel-motorer og tilknyttede systemer. Vi stiller ingen krav til tidligere erfaring spesifikt innen diesel-arbeid. Dette åpner døren for mekanikere med ulike bakgrunner og erfaringer, så lenge man har en grunnleggende forståelse og interesse for mekanikk.

For å være en sterk kandidat for stillingen, er det en fordel å være faglært mekaniker. Dette viser at du har en solid grunnutdanning og forståelse for mekaniske prinsipper, noe som er essensielt i arbeidet med komplekse diesel-systemer. I tillegg vil evnen til å lære raskt, en problemløsende tilnærming og god teknisk innsikt være verdifulle egenskaper i denne rollen.

Vestfold Elektro-Diesel AS legger vekt på kontinuerlig faglig utvikling, og som ansatt vil du få muligheten til å utvikle din ekspertise innen nyeste dieselteknologi gjennom interne og eksterne opplæringsprogrammer. Dette gir deg en unik mulighet til å vokse profesjonelt og holde deg oppdatert på bransjens nyeste trender og teknologier.

Send oss din søknad

Verdens største og frittstående bilverkstedkjede

En del av Bosch Car Service

Dette innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!