Bilglass

Vi utfører ruteskift og reparasjon av steinsprut på alle typer biler og modeller. Har du vært uheldig å fått en sprekk i bilvinduet ditt? Bestill time og vi ordner problemet raskt og smidig.

Play Video about Skifte av bilglass

Reparere eller bytte bilglasset?

Som regel er det mulig å reparere et bilglass dersom skaden er mindre enn en femkroning i størrelse. Skaden må imidlertid ikke være nærmere enn 5 cm fra kanten av ruten. Dersom skaden er i synsfeltet, dvs. innen 15 centimeter fra rattets midtpunkt, må du skifte ut glasset. Har du ett eldre bilglass kan jo dette også være å foretrekke ettersom du får en ny og ripefri glassflate som er enklere å se igjennom.

Ikke vent for lenge med å reparere bilglasset

En liten skade fra en stein kan raskt utvikle seg til en sprekk. Har uhellet vært ute, er det viktig at du reparerer bilglasset så snart som mulig.

Et skadet bilglass kan være trafikkfarlig

Husk at en skadet vindusrute kan forårsake distraksjoner i trafikken og gi svekket sikt ved mørkekjøring og dårlig vær. Det kan også resultere i karakter 2 eller dårligere på det aktuelle kontrollpunktet i kjøretøyskontrollen.

Verdens største og frittstående bilverkstedkjede

En del av Bosch Car Service

Dette innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!