Service på tilleggsvarmer

På en kjølig vintermorgen er det behagelig å stige inn i en forvarmet bil. Ved å forvarme motoren kan bilen også redusere utslippet av karbondioksid og hydrokarboner med opptil 80 prosent i løpet av de første kilometerne. Ytterligere fordeler inkluderer redusert motorslitasje og forbedret drivstofføkonomi.

Start video

Service av tilleggsvarmer

Dersom bilen din er utstyrt med en drivstoffdrevet motor-/komfortvarmer eller annen form for tilleggsvarme, kan vi naturligvis utføre service på dette systemet også. Våre dyktige teknikere har omfattende erfaring med varmesystemer fra produsenter som Eberspächer og Webasto, for både bensin- og dieselbiler. Dette sikrer at bilens varmesystem fungerer optimalt, og bidrar til en komfortabel kjøreopplevelse, spesielt under kalde vinterforhold. Ved å opprettholde regelmessig service på varmesystemet, kan du også forlenge levetiden og opprettholde effektiviteten, noe som gir en mer behagelig og problemfri kjøretur.

Verdens største og frittstående bilverkstedkjede

En del av Bosch Car Service

Dette innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!