Batteriservice

Når tok du sist en service på ditt bilbatteri? Vestfold Elektro-Diesel bistår ved både service og utskiftning av ditt bilbatteri.

Play Video about Service av bilbatteri

På tide med service / bytte av ditt bilbatteri?

Å vedlikeholde bilen din er en viktig oppgave for å sikre dens pålitelighet og levetid. En av de mest essensielle komponentene i en bil er batteriet, som er ansvarlig for å levere strøm til startmotoren, tenningssystemet og bilens elektriske komponenter. Over tid kan bilbatteriet miste sin kapasitet og til slutt måtte byttes ut.

Husk at batteriets levetid kan påvirkes av ulike faktorer, som kjøremønster, klima og bilens alder. Å være oppmerksom på bilbatteriets tilstand og utføre regelmessig vedlikehold kan bidra til å forlenge batteriets levetid og holde bilen din i topp stand.

Service på bilbatteri:
Det er viktig å jevnlig sjekke bilbatteriets tilstand for å unngå plutselige problemer. En rutinemessig service bør inkludere rengjøring av batteripoler og tilkoblinger for å hindre korrosjon, samt kontroll av batteriets ladestatus og levetid. Noen biler har også et batterimanagement system som overvåker batteriets helse og gir deg beskjed når det er på tide å utføre vedlikehold.

Bytte av bilbatteri:
Hvis bilbatteriet viser tegn på svikt eller ikke lenger kan holde en tilstrekkelig ladning, kan det være nødvendig å bytte det ut. Hvis du mistenker at batteriet ditt trenger å byttes, er det lurt å besøke et autorisert verksted for en grundig sjekk og eventuell utskiftning. Vi hjelper deg kartlegge om det er på tid med ett nytt batteri eller om det du har holder i noen år til.

Verdens største og frittstående bilverkstedkjede

En del av Bosch Car Service

Dette innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!