Belysning

Opplever du problemer med enten utvendig eller innvendig belysning? Eller har det rett og slett røket en pære? Vi hjelper deg med bilens belysning uansett om det skulle være frontlykter, blinklys eller innvendig belysning i bilen.

Play Video about Justering av billykter

Få klar oversikt i trafikken

Belysning er en kritisk komponent i enhver bil, da den sikrer god sikt og kommunikasjon med andre trafikanter. For å opprettholde sikkerhet og god funksjon, er det viktig å utføre regelmessig service og vedlikehold av bilens belysningssystem. Her er en kort oversikt over hva en slik service innebærer:

Inspeksjon

En grundig sjekk av alle bilens lys, inkludert frontlykter, baklys, blinklys, bremselys, kjørelys og tåkelys. Dette innebærer å kontrollere at alle lysene fungerer som de skal og at lysstyrken er tilstrekkelig.

Rengjøring

Smuss og veistøv kan redusere lysstyrken og siktbarheten av bilens belysning. En god service inkluderer rengjøring av lykteglass og reflektorer for å sikre optimal lysytelse og sikt.

Justering

Korrekt justerte frontlykter er viktige for å sikre riktig belysning av veien foran deg, samtidig som man unngår å blende møtende trafikk. En service vil inkludere justering av frontlykter for å sikre at de er korrekt innstilt.

Bytte av pærer

Slitte eller defekte pærer må byttes ut for å opprettholde god belysning. En service bør innebære å identifisere og erstatte eventuelle defekte pærer med nye, kvalitetspærer.

Verdens største og frittstående bilverkstedkjede

En del av Bosch Car Service

Dette innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!