Dieselservice

Vi utfører moderne systemkontroller og diagnostisering av alle dieselsystemer, både for personbiler og nyttekjøretøy. Med teknikk fra Bosch kan vi teste enkeltstående dieselkomponenter i prøvebenk for å feilsøke bilen din. Vi stiller også diagnose på bilens avgassystem og feilsøker hydrauliske og elektroniske systemer.

Play Video about Bilde av dieselservice

Bosh Car Service, eksperter på Dieselmotorer

Bosch, som er en global leder innen tekniske løsninger for dieselmotorer, har etablert seg som en pålitelig og innovativ aktør i bransjen. Dette skyldes deres kontinuerlige fokus på forskning og utvikling av banebrytende teknologi for å forbedre effektiviteten og ytelsen til dieseldrevne kjøretøy.

Som et bilverksted som er en del av Bosch Car Service-nettverket, er det naturlig og forventet at vi er spesialister på nettopp dieselmotorer. Vår ekspertise og kunnskap innen dette feltet gir oss en unik forståelse og evne til å håndtere alle typer reparasjoner, vedlikehold og feilsøking relatert til dieseldrevne kjøretøy.

Ved å samarbeide tett med Bosch og dra nytte av deres banebrytende teknologi, kan vi tilby førsteklasses service og løsninger for våre kunder med dieselmotorer. Dette inkluderer alt fra enkel rutinemessig service til komplekse reparasjoner og problemløsing, med en garanti for kvalitet og pålitelighet som er synonymt med Bosch-navnet.

Ved å velge vårt Bosch Car Service-verksted for dine dieselmotorbehov, kan du være trygg på at du får den beste servicen og de mest avanserte løsningene som er tilgjengelige i bransjen.

Diagnose og reparasjon av dieselkomponenter

Med topp moderne utstyr kan vi blant annet utføre følgende reparasjoner:

Dieselpumper og optimal dieselpumpejustering

Med kunnskap og teknologi fra Bosch kan vi justere drivstoffmengden nøyaktig for din motor og kontrollere testverdiene. I samråd med deg, og alt etter tilstanden på din bil, setter vi opp et utskiftningsprogram for dieselpumpen. Når pumpen må skiftes, kan du velge mellom nye pumper i originalkvalitet, fabrikkreparerte pumper eller prisgunstige renoverte pumper fra Bosch Diesel Center.

Verdens største og frittstående bilverkstedkjede

En del av Bosch Car Service

Dette innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!