-Godkjent Bosch Diesel Center som 1 av 2 i Norge

Dieselverksted

Vi utfører moderne systemkontroller og diagnostisering av alle dieselsystemer, både for personbiler og nyttekjøretøy. Med teknikk fra Bosch kan vi teste enkeltstående dieselkomponenter i prøvebenk for å feilsøke bilen din. 

Play Video about Bilde av mann på dieselverksted

Der når du trenger oss

Som et spesialisert dieselverksted, er vi stolte av å tilby et bredt spekter av tjenester som imøtekommer alle dine behov. Våre erfarne og sertifiserte teknikere og mekanikere har den nødvendige ekspertisen for å sikre at din bil får den beste behandlingen, og at den er i topp stand etter at den har forlatt vårt verksted. Som et bilverksted i Bosch Car Service- kjeden tilbyr vi kun spesialiserte og godkjente reservedeler til din dieselbil. Våre mekanikere har lang erfaring med alt innen service og vedlikeholde av både motor og andre deler og tilbyr alt dette til fornuftige og konkurransedyktige priser. 

Din dieselspesialist

Hos oss tilbyr vi reparasjon, salg og veiledning på tvers av alle dieselsystemer og merker. På våre verksteder finner du høyt utdannende Bosch Dieselteknikere, samt det nyeste innenfor Bosch diagnose og testbenker. Sammen finner vi den optimale løsningen for deg.

Vedlikehold og kontroll av bilen

Selv om dagens biler er høyteknologiske, er det mange mekaniske komponenter som utsettes for slitasje gjennom årenes løp. Vi har gunstige pakketilbud for utbedring eller skifte av for eksempel eksosanlegg, støtdempere, servosystem og hjullagre. Vi utbedrer eller skifter også mekaniske motorkomponenter som kjølesystemer, innsugingsdeler og kam- og drivreimsett ved behov.
Dieselverksted i vestfold

Dieselpumper og optimal dieselpumpejustering

Ved hjelp av kunnskap og avansert teknologi fra Bosch, er vi i stand til å justere drivstoffmengden nøyaktig for din motor og kontrollere de relevante testverdiene. Etter en grundig vurdering av din bil og i samråd med deg, vil vi utarbeide et skreddersydd utskiftningsprogram for dieselpumpen, basert på bilens nåværende tilstand og dine behov.

Kort ventetid

Vi tilbyr rask turn-around på vårt verksted, og garanterer time innen kort tid.

Bevarer garantien

Når du utfører service og reparasjoner hos oss trenger du ikke bekymre deg for garanterer og reklamasjoner.

Tett oppfølging i etterkant

Som fast kunde hos oss kan vi tillby tett oppfølging i etterkant av din verkstedtime.

Vi utfører service og reparasjon på alle bilmerker

Det er en misforståelse at bilen må til et merkeverksted for å opprettholde bilens garantier. Tvert imot gir EU/EØS-reglene frihet til å velge det bilverkstedet du selv ønsker. Du trenger ikke å bruke ekstra tid og penger på å levere bilen til et merkeverksted. Vi utfører godkjent service på alle bilmerke og typer. 

Verdens største og frittstående bilverkstedkjede

En del av Bosch Car Service

Dette innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!