Bilservice og Bilreparasjon

Vi utfører bilservice og reparasjoner på alle bilmerker og modeller enten det er bensin, diesel eller el-bil. Hos oss kan du forvente topp kvalitet på utførte tjenester, i tillegg til rask og god oppfølging både før og etter ditt besøk. Du er hjertelig velkommen til å bestille din neste bilservice hos oss.

Play Video about Bilde av bilservice

Vi utfører servicen,
du beholder garantien!

Hos oss får du alltid kvalitetsservice og reservedeler fra Bosch til gunstige priser, enten bilen går på bensin, diesel eller strøm. Som den smarte bileier du er, vet du selvsagt at regelmessig bilservice forlenger bilens levetid og gir deg færre problemer. En god tommelfingerregel er å ta en sjekk på bilen før vinteren og sommeren, eller før du kjører av sted på ferie. Vi kan også utføre tilpasset bilservice i henhold til serviceheftet eller elektronisk intervall.

Vedlikehold og kontroll av bilen

Selv om dagens biler er høyteknologiske, er det mange mekaniske komponenter som utsettes for slitasje gjennom årenes løp. Vi har gunstige pakketilbud for utbedring eller skifte av for eksempel eksosanlegg, støtdempere, servosystem og hjullagre. Vi utbedrer eller skifter også mekaniske motorkomponenter som kjølesystemer, innsugingsdeler og kam- og drivreimsett ved behov.

Service på el, bensin- og dieselbiler

Bosch er verdens ledende leverandør av moderne drivstoffinnsprøytningsteknikk. Derfor kan vi tilby deg ekspertise og service av ypperste kvalitet både for diesel- og bensinbiler. Vi utfører reparasjon av bensin- og dieselinnsprøytningssystemer, tenningssystemer, innsugningssystemer og eksosanlegg i tillegg til kontroller av avgasser og utslipp.

Kort ventetid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bevarer garantien

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tett oppfølging i etterkant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi utfører service og reparasjon på alle bilmerker

Det er en misforståelse at bilen må til et merkeverksted for å opprettholde bilens garantier. Tvert imot gir EU/EØS-reglene frihet til å velge det bilverkstedet du selv ønsker. Du trenger ikke å bruke ekstra tid og penger på å levere bilen til et merkeverksted. Vi utfører godkjent service på alle bilmerke og typer. 

Verdens største og frittstående bilverkstedkjede

En del av Bosch Car Service

Dette innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!